المقادير:
* كوب دقيق
*ملعقة صغيرة بيكنج باودر
* كوب زيت
* كوب سكر بودرة
* كوب لبن
* ملعقة صغيرة فانيليا
* 2 كيس كريم كراميل
* 2 بيضة
الطريقة:
- اخلطي كوب الدقيق مع البيكنج باودر، وارتكيهم جانبًا.
- اخلطي في الخلاط كوب الزيت والسكر واللبن، ونضرب كويس لحد ما يدوب السكر، ثم أضيفي 2 كيس بودرة الكريم كراميل، ونضرب تاني لحد ما يتقل الخليط.
- ثن ناخد من الخليط كوب ونتركه في التلاجة.
- أما بقية الخليط نضيف عليه 2 بيضة ونضرب تاني، ثم نصبه على الدقيق، ونضرب كويس بالمضرب.
- ونصبه في صينية مدهونة زيت وندخّلها الفرن على درجة حرارة 160 – 180 لحد ما يستوي زي الكيكة العادية.
- ونطلعها تبرد شوية ونشيلها من الصينية ونصب عليها الخليط اللي شلناه في التلاجة.
- ونوزع أكياس الكراميل الصغيرة عليها للتزيين.
مصدر هذا الموضوع : شاتوه الكراميل الرائع
Source: شاتوه الكراميل الرائع
مصدر هذا الموضوع : شاتوه الكراميل الرائع
0 التعليقات:
إرسال تعليق