المقادير:
- ملعقة كبيرة زيت زيتون
- بصلة مفرومة ناعم
- 2 حزمة كرات مفروم ناعم
- باكو سبانخ معصور ومصفى
- فصين ثوم
- 1/4 ملعقة صغيرة جوزة الطيب
- نص كوب بقسماط مطحون
- نص كوب جبنة رومى مبشورة
- نص كوب كريمة لبانى سميكة
- ملعقة ملح
- بيضتين
- نص كيلو كبدة فراخ
الطريقة:
- شوحى البصل والثوم والكرات فى زيت الزيتون جيدا ثم اقسميهم نصفين نصف يظل فى الإناء ونصف فى طبق عميق
- اضيفى للإناء السبانخ وجوزة الطيب وقلبى جيدا
- اضيفى للسبانخ نص الجبنة الرومى ونص الكريمة ونص البقسماط وملح وفلفل
- اضربى الكبدة فى الخلاط ثم قلبيها مع البصل الباقى وبقية الكريمة والبقسماط والجبنة واضيفى ملح وفلفل
- ضعى نصف خليط الكبدة قالب كيك طويل ومبطن بالفويل ثم خليط السبانخ واضغطى بالملعقة ليتساوى
- ادخليها فرن 400 f لمدة ساعة
- تقدم مع سلطة خضراء و بالهنا و الشفا
مصدر هذا الموضوع : قالب الكبدة بالسبانخ
Source: قالب الكبدة بالسبانخ
مصدر هذا الموضوع : قالب الكبدة بالسبانخ
0 التعليقات:
إرسال تعليق